Hollanda sosu

60 mi likit yumurta 1 kaşık Smart Balance yağ 1 taze limon suyu Yarım çay kaşığı Dijon hardalı Öğütülmüş kırmızıbiber Mikrodalga fırında kullanılabilen 250 ml'lik likit ölçme kabında likit yumurtayı ve ...

10 Mayıs 2011 - 14:06

60 mi likit yumurta
1 kaşık Smart Balance yağ
1 taze limon suyu
Yarım çay kaşığı Dijon hardalı
Öğütülmüş kırmızıbiber
Mikrodalga fırında kullanılabilen 250 ml’lik likit ölçme kabında
likit yumurtayı ve yağı karıştırın. 1 dakika boyunca mikrodalga fırında
düşük ısıda, (%20) bir kez karıştırarak yağ yumuşayana kadar bekletin.
Limon suyunu ve hardalı yumurta karışımına ekleyip karıştınn. Her 30 saniyede bir karıştırarak iyice sertleşene kadar 3 dakika mikrodalga fırında düşük ısıda pişirin. Biberle karışürm.
Eğer karışım kesilirse bir blendere alın ve düşük hızda iyice pürüzsüz hâle gelene kadar, 30 saniye karıştırın.

2 kişilik

BESİN DEĞERLERİ
Her Porsiyonda: 54 kalori, 4 g protein, 2 g karbonhidrat, 4 g yağ, 0 g doymuş yağ, 150 mg sodyum, 5 mg kolesterol, 0 g lif

Bu haber 2255 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
VM MEDICAL PARK SAMSUN HASTANESİ AMASYA AİLE VE UZMAN HEKİMLERİYLE BULUŞTU
VM MEDICAL PARK SAMSUN HASTANESİ AMASYA AİLE VE UZMAN...
 Harvard Sabri Ülker Merkezi'nden bilim dünyasında kolesterol ile ilgili çığır açan buluş
Harvard Sabri Ülker Merkezi'nden bilim dünyasında kolesterol ile...