Saç Ekimi Fiyatları

Saç Ekimi Fiyatları

Saçta seyrekleşme ve kelleşme sorunlarıyla karşılaşan kişilerin merak ettikleri konular arasında saç ekimi yer alıyor. Dolayısıyla saç ekimi yaptırmak isteyenlerin en merak ettiği konu da saç ekimi fiyatları oluyor. Ancak saç ekim fiyatlarını araştırdığınızda karşınıza farklı sonuçlar çıkmaktadır.

Saç Ekimi Fiyatları

Saçta seyrekleşme ve kelleşme sorunlarıyla karşılaşan kişilerin merak ettikleri konular arasında saç ekimi yer alıyor. Dolayısıyla saç ekimi yaptırmak isteyenlerin en merak ettiği konu da saç ekimi fiyatları oluyor. Ancak saç ekim fiyatlarını araştırdığınızda karşınıza farklı sonuçlar çıkmaktadır.

Saç Ekimi Fiyatları
Editor: admin
10 2021 - 11:58

Saç ekim fiyatlarının değişiklik göstermesinde birçok etkenin ön plana çıktığı söyleyebiliriz. Örneğin Ankara ile İstanbul saç ekimi fiyatları farklı olabilir. Bunun yanı sıra greft miktarı da önemli bir etkendir. 3000 greft ile 5000 greft saç ekimi fiyatı aynı olmayacaktır. Bu nedenle saç ekimi öncesi yapılan analizlerin, fiyatın netlik kazanmasında önemli bir etken olduğunu söylemek mümkündür. İşte illere, kullanılan tekniklere ve greft miktarına göre saç ekim fiyatları!

İllere Göre Saç Ekimi Fiyatları

Saç ekimi fiyatları noktasında önemli parametrelerden bir tanesi, saç ekim uygulamasının hangi şehirdeki saç ekim merkezinden alındığıdır. Türkiye’nin pek çok ilinde saç ekim merkezleri bulunuyor olsa da genellikle büyükşehirler ön plana çıkıyor. Bu bağlamda saç ekimi uygulamalarından yararlanmak isteyen birçok kişi; İstanbul, Ankara ve İzmir saç ekim fiyatlarını merak etmektedir.

İstanbul’da Saç Ekimi Fiyatları

İstanbul, saç ekim merkezlerinin yoğun olarak bulunduğu iller arasında yer alıyor. İstanbul saç ekimi fiyatları kapsamında, ön plana çıkan merkezleri ve uygulama fiyatlarını şu şekilde sıralamak olanaklıdır:
  • Hermest Saç Ekimi: Saç ekiminde kendi geliştirdikleri teknikle başarılı sonuçlar alan merkez bunun yanı sıra FUE, DHI ve Safir FUE gibi teknikler de kullanmaktadır. Hermest saç ekim fiyatları 7.000 TL’den başlamaktadır.
  • Acıbadem Saç Ekimi: Hem FUE hem de FUT teknikleri kullanılıyor. Uzman kadrosuyla hizmet veren saç ekim merkezindeki fiyatlar değişiklik gösterebiliyor. Ortalama fiyatı 6.000 TL’dir.
  • Nimclinic Saç Ekimi ve Estetik Merkezi: Hem ucuz hem de başarılı bir saç ekimi merkezi arıyorsanız, Nimclinic doğru adres. 6.000 TL’den başlayan fiyatlarla sizler de saç ekimi için Nimclinic ile görüşebilirsiniz.
  • Smile Saç Ekim Merkezi: Ortalama 4.000 TL’den başlayan saç ekim uygulamaları, alanında uzman hekimler tarafından gerçekleştiriliyor.
  • Esthethica Saç Ekim Kliniği: 4.000-5.000 TL’den başlayan saç ekim fiyatları, greft sayısına göre değişiklik gösterebiliyor.
İstanbul’daki saç ekim merkezlerinin fiyatları ortalama olarak yukarıda verildiği gibidir. Türkiye’deki en iyi saç ekim merkezlerinin en güncel fiyatları ise bir tık uzağınızda. Sizlerde saç ekimi fiyatları ve indirim tüyoları hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz Türkiye’nin Saç Ekimi Forum ağını ziyaret etmelisiniz!
https://sacekimi-forum.com/sac-ekimi-fiyatlari/

İzmir’de Saç Ekimi Fiyatları

İzmir, saç ekimi merkezlerinin sayısı bakımından zengin iller arasında bulunuyor. Birçok saç ekim merkezi, deneyimli hekimleriyle profesyonel hizmet vermektedir. İzmir saç ekimi fiyatları kapsamında ön plana çıkan merkezlerden bazılarını ve uygulama fiyatlarını şu şekilde sıralayabiliriz:
  • MediSistem Saç Ekim Merkezi: Yenilikçi tekniklerle hizmet veren bir saç ekim merkezidir. Fiyatlar, 6.500-10.000 TL arasında değişiklik göstermektedir.
  • Özel Gazi Hastanesi Saç Ekim Merkezi: İzmir Konak’ta bulunan saç ekim merkezinin uygulamaları ortalama olarak 7.500 TL’dir.
  • İzmir Natural Saç Ekim Merkezi: Saç ekim fiyatları 2021 kapsamında 3.000 TL’den başlayan saç ekim uygulamaları bulunuyor.
  • ClinicHair İzmir Saç Ekim Merkezi: FUE tekniğiyle uygulanan saç ekim uygulamalarının ortalama fiyatı 5.000 TL’dir.
İzmir’de yer alan saç ekim merkezleri, kullandıkları teknikler başta olmak üzere birçok parametreye göre fiyat çalışmaları yapmaktadır.

Ankara’da Saç Ekimi Fiyatları

Ankara saç ekimi fiyatları kapsamında ön plana çıkan merkezleri genel hatlarıyla şu şekilde sıralamak olanaklıdır:
  • Ankara International Saç Ekim Merkezi: Operasyon ücretleri yaklaşık 5.000 TL’dir.
  • Elmas Ankara Saç Ekim ve Estetik Cerrahi Merkezi: Çankaya’da bulunan saç ekim merkezindeki uygulamaların yaklaşık fiyatı 7.000 TL’dir.
  • Fatih Öktem Ankara Saç Ekim Merkezi: FUE ve FUT tekniklerinin kullanıldığı saç ekim merkezindeki fiyatlar 5.000 TL’den başlamaktadır.
  • Natural Hair Saç Ekim Merkezi: Saç ekimi fiyatları kapsamında Natural Hair Saç Ekim Merkezi uygulama fiyatları 3.000-8.000 TL arasında değişiklik göstermektedir.
Ankara’da bulunan saç ekim merkezlerinin her birinde kullanılan teknik ve uzman kadroya göre fiyat farklılıklarının bulunduğu görülmektedir.

Greft Sayısına Göre Saç Ekimi Fiyatları

Saç ekimi fiyatları noktasında en önemli belirleyicilerinden biri olan greft sayısı, fiyatlarda artış yaşanmasına neden olabiliyor. Bu nedenle 3000 greftlik saç ekimi ile 5000 greftlik saç ekiminin fiyatları birbirinden farklıdır. Uygulamayı gerçekleştirecek uzman hekim ve kullanılacak teknik de fiyatlarda belirleyici olacağı için bütün parametrelerin netleşmesi, fiyatın belirlenmesi açısından bir hayli önemlidir.

3000 Greft Ekimi Fiyatı

Saç ekim merkezlerinin nitelikleri de önemli olmakla birlikte 3000 greftlik saç ekimi için ortalama bir rakam bulunuyor. Bu bağlamda 3000 greft için minimum 4000 TL ödenmesi gerekiyor. Bu fiyat 5.000 TL bandına da çıkabilmektedir.

5000 Greft Saç Ekimi Fiyatı

Birçok hasta, 5000 greft saç ekimi fiyatı nedir sorusu üzerinden araştırmalarını gerçekleştirmektedir. Saç açıklığına göre greft sayısı belirlendiği için açıklığın fazla olduğu hastalarda daha çok greft kullanılmaktadır. 5000 greftlik saç ekimi uygulaması için yaklaşık olarak 8.000 TL’lik bir ödeme yapılması gerekmektedir.

Tekniklere Göre Saç Ekim Fiyatları

Saç ekimi uygulamasının fiyatlarında etkili olan parametrelerden biri de kullanılan tekniktir. Klasik teknikler çok daha ucuzken FUE ve DHI gibi teknikler çok daha pahalıdır. Bunda, başarı oranının yüksek olması önemli bir pay sahibidir. Türkiye genelinde hizmet veren saç ekim merkezlerinin büyük bir çoğunluğu FUE ve DHI tekniklerini kullanıyor. Saç ekim fiyatları da bu teknikler başta olmak üzere birçok hususa göre belirleniyor.

FUE Tekniği

FUE tekniği, hastalar tarafından ilgi gören ve yenilikçi bir anlayışla oluşturulan bir tekniktir. Saç kökleri, donör bölgeden tek tek alınır ve ekim yapılacak bölgeye nakledilir. İşlem sırasında özel mikro motor uçlu iğneler kullanılır. Donör bölgeden doku alınmadığı için oldukça avantajlı bir tekniktir. Saç ekim merkezlerine göre değişiklik gösterse de FUE tekniği ile saç ekim fiyatları 2021 4.500-7.000 TL arasındadır.

DHI Kalem Tekniği

DHI Kalem Tekniği, yenilikçi saç ekim yöntemleri arasında bulunuyor. Medikal bir kalem ile donör bölgeden saç kökleri titiz bir şekilde toplanır. Ardından ekim yapılacak bölgeye yine medikal kalem yardımyıla nakledilir. Ortalama fiyatı 3.500-8.000 TL aralığındadır.
Saç ekimi fiyatları noktasında çeşitli parametreler bulunduğu için ilgili merkezle ön görüşme yapılması ve saç analizlerinin gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Kullanılacak tekniğe göre hastaya bir fiyat verilmekte ve ardından saç ekimlerine hasta onayı sonrasında başlanmaktadır.
 

1837 .

  • 0
x